مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 26 فروردین 1402 ساعت 15:252023-04-15پزشكي

هماهنگی با تیم نظارتی بیمارستان های همدان برای جلوگیری از انجام زایمان های تقویمی


معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی همدان از هماهنگی با تیم نظارتی بیمارستان ها برای جلوگیری از انجام زایمان های تقویمی (تولد نوزادان در تاریخ رُند) خبر داد.

- ایسنا/همدان معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی همدان از هماهنگی با تیم نظارتی بیمارستان ها برای جلوگیری از انجام زایمان های تقویمی (تولد نوزادان در تاریخ رُند) خبر داد.

دکتر رضا طهماسبی با اشاره به رواج انجام زایمان های تقویمی و استقبال برخی از والدین از تاریخ های رُند برای تولد فرزندان با وجود خطرات بسیار زیاد برای نوزاد و مادر، مطرح کرد: از هفته گذشته مطابق نامه معاونت درمان وزارت بهداشت و درمان به دانشگاه های علوم پزشکی سراسر کشور، تمامی زایمان های تقویمی زیر ذره بین وزارت بهداشت و دانشگاه علوم پزشکی قرار داشته و با هماهنگی های صورت گرفته تیم های نظارتی در بیمارستان ها مستقر خواهند بود و در صورت لزوم مداخلات قانونی را انجام خواهند داد.

وی با تأکید بر اینکه زایمان های تقویمی خطرات گسترده و جدی برای مادر و نوزاد به همراه خواهد داشت، افزود: بدون شک فرهنگسازی در راستای خطرات بلندمدت این اتفاق باعث کمرنگ شدن زایمان های تقویمی خواهد شد.

معاون درمان دانشگاه یادآور شد: تنبیه متخصص زنان و زایمان و اُفت درجه کیفی منجر به کاهش درآمد برای بیمارستان از موارد مداخلات قانونی دا


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

هماهنگی با تیم نظارتی بیمارستان های همدان برای جلوگیری از انجام زایمان های تقویمی

هماهنگی با تیم نظارتی بیمارستان های همدان برای جلوگیری از انجام زایمان های تقویمی