مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 26 فروردین 1402 ساعت 15:162023-04-15سياسي

مسائل مرکز استان سمنان نباید تحت الشعاع استقرار ادارات کل قرار گیرد/ پیگیری احداث مرکز قرآنی سمنان در سفر رییس جمهور


به گزارش خبرگزاری فارس از سمنان، حجت الاسلام والمسلمین مرتضی مطیعی، نماینده ولی فقیه در استان سمنان ظهر امروز در دیدار رمضانی با مسؤولان و مدیران شهرستان سمنان بر استفاده از روزهای باقی مانده ماه مبارک رمضان تأکید کرد.

وی با بیان اینکه خداوند محب و عاشق بندگان خود است، اظهار کرد: یکی از سریع ترین راه ها برای رسیدن به خدا خدمت به مردم است.

نماینده ولی فقیه در استان سمنان با ابراز خرسندی از دغدغه مند بودن مسؤولان شهرستان سمنان نسبت به مشکلات مردم تصریح کرد: ایجاد انسجام و هم افزایی در استفاده از ظرفیت ها برای رفع مسائل مردم یکی از ضرورت های مدیریتی است و ارکان مدیریتی این شهرستان باید از ظرفیت های یکدیگر به نفع مردم بهره بگیرند.

مطیعی با اشاره به اهمیت توجه به مسائل فرهنگی کنار موضوعات اقتصادی گفت: تشکیل شورای فرهنگ عمومی در مرکز استان سمنان یکی از مواردی است که باید نسبت به آن تسریع شود.

وی با تأکید بر اینکه مسائل مرکز استان سمنان نباید به دلیل استقرار ادارات کل در سمنان، در حاشیه قرار گیرد، افزود: نبود ادارات شهرستانی به ویژه در برخی دستگاه های نظارتی و تأثیرگذار، یکی از مشکلات مرکز استان است که دود آن به چشم مردم می رود.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

مسائل مرکز استان سمنان نباید تحت الشعاع استقرار ادارات کل قرار گیرد/ پیگیری احداث مرکز قرآنی سمنان در سفر رییس جمهور

مسائل مرکز استان سمنان نباید تحت الشعاع استقرار ادارات کل قرار گیرد/ پیگیری احداث مرکز قرآنی سمنان در سفر رییس جمهور