مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 26 فروردین 1402 ساعت 12:362023-04-15اقتصادي

اگر واحدهای تولیدی مزد را اصلاح نکنند با کاهش منابع انسانی مواجه خواهیم شد


علیرضا محجوب (دبیرکل خانه کارگر) گفت: مزد و حقوق بحث پراهمیتی در منابع انسانی و حفظ آن است.

وقتی یک نیروی کار متخصص با اسنپ 17 میلیون تومان درآمد خالص بدست می آورد و اگر واحدها بحث مزد خود را اصلاح نکنند با کاهش منابع انسانی و خالی شدن واحدها مواجه خواهیم شد.

- جی پلاس ؛ ایلنا نوشت: محجوب تاکید کرد: ما سبد حداقل معیشتی یک خانوار را محاسبه کردیم که مزد باید در واحدها براین اساس پرداخت شود تا حداقل بهره وری و حفظ نیروی انسانی محقق شود.

نشست انجمن صنفی مدیران منابع انسانی با حضور اعضای این تشکل و علیرضا محجوب (دبیرکل خانه کارگر جمهوری اسلامی ایران) به مناسبت روز ملی منابع انسانی ظهر امروز در محل مجتمع فنی تهران برگزار شد.

در این نشست علیرضا محجوب با بیان اینکه هدف مدیران اداری و منابع انسانی بهره وری بیشتر و مولدسازی نیروی کار است گفت: برای این هدف دو روش وجود دارد.

یک روش بحث مدیریت با فشار به نیروی انسانی تیلوری است که منسوخ شده و دیگری بحث کار شایسته است که در سازمان جهانی کار است که البته ما به آن نقدهایی داریم اما روش بهینه تری است.

وی افزود: اساس کار شایسته سه جانبه گرایی و رعایت مقاوله نامه های سازمان جهانی کار درخصوص آزادی تشکل ها و حق برخورداری از تشکل در واحد است.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

اگر واحدهای تولیدی مزد را اصلاح نکنند با کاهش منابع انسانی مواجه خواهیم شد

اگر واحدهای تولیدی مزد را اصلاح نکنند با کاهش منابع انسانی مواجه خواهیم شد