مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 26 فروردین 1402 ساعت 07:452023-04-15ورزشي

سرگردانی چندین ساله قایقرانان کرمانشاهی


اوایل سال 1400 بود که عملیات اجرایی احداث پیست قایقرانی کرمانشاه در مجموعه ورزشی 15 خرداد آغاز شد.

- ایسنا/کرمانشاه اوایل سال 1400 بود که عملیات اجرایی احداث پیست قایقرانی کرمانشاه در مجموعه ورزشی 15 خرداد آغاز شد.

نداشتن پیست تخصصی و خشک شدن دریاچه شهربازی به عنوان تنها محل تمرین قایقرانان کرمانشاهی باعث شده بود تا مسئولین وقت ورزش استان برای حل مشکلاتِ این رشته مدال آور دست به اجرای چنین پروژه ای بزنند.

سونیا گماری، نازنین رحمانی، صابر نادری، محمدصدیق حشمتیان، علی اجاقی، شهلا بهروزی راد، نادیا تالانک و هانیه بیداد تنها بخشی از قهرمانان کرمانشاهی هستند که سالها با تمرین در دریاچه شهربازی توانسته بودند در ایران نام آور شوند، اما با شیوع بیماری کرونا و خشک شدن این دریاچه راه برای ظهور قهرمانان جدید در قایقرانی کرمانشاه ناهموار شد.

احداث یک پیست استاندارد قایقرانی تا حدودی می توانست مشکلات این رشته مدال آور را در استان حل کند، بنابراین پروژه مجموعه ورزشی 15 خرداد در ابعاد 40*50 متر و با اعتبار اولیه 450 میلیون تومان استارت خورد.

هرچند که مدیرکل وقت ورزش و جوانان استان در زمان شروع احداث پروژه قول بهره برداری از آن را در مدت چند ماه داده بود، اما پایان نیمه اول این سال تنها پی کنی و حفر استخر، زیرسازی و سنگ چینی آن انجام گرف


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

سرگردانی چندین ساله قایقرانان کرمانشاهی

سرگردانی چندین ساله قایقرانان کرمانشاهی