مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 25 فروردین 1402 ساعت 10:102023-04-14سياسي

صنعت رسانه ای دنیا در خدمت صهیونیسم است

صنعت رسانه ای دنیا در خدمت صهیونیسم است

رییس سازمان بسیج رسانه استان گیلان با بیان اینکه صنعت رسانه ای دنیا در خدمت صهیونیسم جهانی است، گفت: رسانه های تحت سیطره صهیونیست ها افکار عمومی جهان را جهت دهی و مدیریت می کنند.

- به گزارش خبرنگار مهر ، مهدی پارسا شامگاه پنجشنبه در نشست مجازی رسانه و چشم انداز مسئله فلسطین ، اظهار کرد: سایه شوم صهیونیسم جهانی و خوی شیطان صفتانه و جنگ طلبانه آنها سال هاست که بر سر فلسطین و ملت های آزادی خواه گسترانیده شده است.

فلسطین و قدس شریف خط قرمز جمهوری اسلامی است وی با بیان اینکه فلسطین و قدس شریف خط قرمز جمهوری اسلامی است، افزود: دفاع از آرمان فلسطین بر پایه اصل اخوت انسانی، غیرت دینی و اسلامی، منافع دینی، ملی و منطقه ای استوار است.

رییس سازمان بسیج رسانه گیلان، دفاع از دین اسلام را بسیار مهم و تکلیف مند برشمرد و بیان کرد: شبکه صهیونیسم جهانی با پرچم داری از دین یهود حکومت غیر دینی را بسط و گسترش داده است.

وی با بیان اینکه انتشارات از کشورهای مسلمان جهان در حمایت از فلسطین بسیار بالا است، افزود: هم صدایی و حمایت قاطع همه مسلمانان جهان از فلسطین به نابودی اسراییل می انجامد.

این کارشناس خبر و رسانه با بیان اینکه صدای فلسطین در دنیا شنیده نشده است، گفت: امپراطوری رسانه ای دنیا توسط صهیونیست ها اداره می شود و این تسلط رسانه ای اجازه شن


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

صنعت رسانه ای دنیا در خدمت صهیونیسم است

صنعت رسانه ای دنیا در خدمت صهیونیسم است