مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 25 فروردین 1402 ساعت 00:002023-04-13اقتصادي

احداث کارخانه تولید سولفید سدیم پرک در اهر


فرماندار شهرستان اهر از احداث کارخانه تولید سولفید سدیم پرک با سرمایه گذاری شرکت مس ایران در این شهرستان خبر داد.

- ایسنا/آذربایجان شرقی فرماندار شهرستان اهر از احداث کارخانه تولید سولفید سدیم پرک با سرمایه گذاری شرکت مس ایران در این شهرستان خبر داد.

ابوالفضل غنی زاده روز پنجشنبه در گفت وگو با خبرنگاران گفت: ظرفیت تولید سالانه کارخانه سولفید سدیم پرک 60 هزار تن می باشد که با سرمایه گذاری 800 میلیارد تومانی شرکت مس ایران و با نظارت مدیر عامل مس مزرعه در شهرستان اهر احداث می شود.

وی با اشاره به اینکه در صورت احداث کارخانه تولید سولفید سدیم پرک برای 315 نفر از جوانان بیکار شهرستان اهر فرصت شغلی ایجاد می شود افزود: شرکت ملی صنایع مس ایران و مجتمع مس سونگون در راستای تأمین نیازهای استراتژیک مجموعه کارخانجات موجود و در دست احداث و تکمیل زنجیره تولید، روند احداث کارخانه تولید سولفید سدیم پرک را در این شهرستان از اواخر سال گذشته در قالب شرکت مس مزرعه شروع کرد و قرار است این پروژه در مدت دو سال تکمیل شود.

غنی زاده با اشاره به اولویت داشتن سرمایه گذاری در راستای تکمیل زنجیره تولید برای شرکت ملی صنایع مس ایران، یادآور شد: کارخانه تولید سولفید سدیم پرک با هدف تأمین نیاز مجتمع مس سونگون و صادرات مازاد تولید به کشورهای همسایه در شهرس


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

احداث کارخانه تولید سولفید سدیم پرک در اهر

احداث کارخانه تولید سولفید سدیم پرک در اهر