مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 24 فروردین 1402 ساعت 09:052023-04-13اجتماعي

لایروبی 12 کیلومتری رودخانه های کن و وردآورد با هدف جریان روان باران


شهردار منطقه 22 از لایروبی 12 کیلومتری رودخانه کن و وردآورد با هدف جریان روان بارش باران خبر داد؛ گفت: رودخانه کن به طول 8 کیلومتر و رودخانه وردآورد نزدیک به 4 کیلومتر طول دارد.

- به گزارش ایسنا و بنابر اعلام پایگاه خبری شهر، حمیدرضا حاجوی اظهار داشت: دو رودخانه کن و وردآورد در جغرافیای این محدوده قرار دارد که لایروبی این دو رودخانه توسط اداره مسیل ها به اجرا درآمده است.

وی افزود: رودخانه کن حد فاصل شمال بزرگراه شهید همت تا بزرگراه شهید فهمیده مورد لایروبی و نظافت قرار گرفته است؛ عملیات لایروبی رودخانه کن به شکل مکانیزه و مکانیکی با تجهیزات شامل سه بیل مکانیزه و 20 کامیون به اجرا در آمد و تاکنون بیش از 500 کامیون نخاله از رودخانه کن جمع آوری شده است.

️ شهردار منطقه عنوان کرد: این عملیات از ماه های گذشته در دو شیفت 8صبح تا 17 و 20 تا 5 بامداد به اجرا درآمده است.

️ حاجوی ادامه داد: باتوجه به اینکه بوستان جوانمردان در بستر رودخانه کن قرار دارد لایروبی پایین دست این رودخانه به شکل ویژه صورت گرفته است تا در زمان بارش باران موجب طغیان نشود.

همچنین رودخانه کن به دلیل جریان آب در طول فصول به شکل مداوم مورد پایش قرار می گیرد.

️ او تصریح کرد: رودخانه وردآورد نیز از رودخانه های غربی شهر تهران است که لایروبی آن از شمال بزرگراه شهید خرازی تا جنو


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

لایروبی 12 کیلومتری رودخانه های کن و وردآورد با هدف جریان روان باران

لایروبی 12 کیلومتری رودخانه های کن و وردآورد با هدف جریان روان باران