مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 23 فروردین 1402 ساعت 09:302023-04-12سياسي

شیدایی مردم مازندران در شهادت امیر جان ها


مردم ولایتمدار و خداجوی مازندران در دومین شب زا شب های قدر و شهادت حضرت علی (ع) تا سحر به راز و نیایش و شیدایی پرداختند.

- ساری- مردم ولایتمدار و خداجوی مازندران در دومین شب زا شب های قدر و شهادت حضرت علی (ع) تا سحر به راز و نیایش و شیدایی پرداختند.

به گزارش خبرنگار مهر ، مازندران در شب و روز شهادت امیر دل ها، غرق در ماتم عزا شد و نوای الهی العفو و خلصنا من النار یا رب؛ مردم ولایتمدار و مؤمن استان در آسمان بلند شد.

آیین دومین شب قدر و شب شهادت حضرت علی علیه السلام با حضور باشکوه مردم عزادار مازندران در گوشه و کنار استان برگزار شد و در این آیین قشرهای مختلف از کودک و نوجوان گرفته تا پیر و کهنسال سال، این شب معنوی را قدر دانستند.

مردم ولایتمدار مازندران با عزاداری، قرآن به سر کردن و سینه زنی برای مولی الموحدین، دومین شب قدر را تا سحر احیا کردند.

این آیین به صورت ویژه و باشکوه در مصلی ساری، حسینیه عاشقان، مصلای بزرگ بابل و دیگر مساجد و حسینه های استان برگزار شد و در بابل تشییع پیکر مطهر یک شهید گمنام دوران دفاع مقدس، حال و هوای محفل را عاشورایی کرد و پیکر این شهید روی دستان مردم در مصلی تشییع شد.

همزمان با سالروز شهادت حضرت علی علیه السلام نیز آیین های دسته روی و عزاداری در مناطق مختلف استان برگزار می شود.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

شیدایی مردم مازندران در شهادت امیر جان ها

شیدایی مردم مازندران در شهادت امیر جان ها