مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 22 فروردین 1402 ساعت 12:002023-04-11اجتماعي

رفع تصرف 82 هکتار از ساخت وسازهای غیرمجاز در «لشگردر» ملایر


مدیرکل حفاظت محیط زیست استان همدان از رفع تصرف 82 هکتار از ساخت و سازهای غیرمجاز در منطقه حفاظت شده لشگردر ملایر خبر داد.

- سیده مریم محمدی اظهار کرد: با پیگیری های اداره کل حفاظت محیط زیست استان همدان و صدور دستور دادستانی، بیش از 82 هکتار از ساخت و ساز های غیرمجاز در روستای ازناو و سلطان آباد در منطقه حفاظت شده لشگردر شهرستان ملایر در اسفندماه پارسال تخریب و به وضع سابق بازگشت.

وی بیان کرد: این مهم که در جلسات شورای حفظ حقوق بیت المال در امور اراضی و منابع طبیعی پیگیری شده بود، مصداق بارز احیای حقوق عامه و مقابله با متعدیان به منابع طبیعی و محیط زیست است بنابراین به نوبه خود از نگاه سبز و ریزبینانه دادستان همدان در امور مربوط حفاظت و صیانت از محیط زیست قدردانی می کنیم.

محمدی اضافه کرد: براساس ماده 16 قانون حفاظت و بهسازی محیط زیست، سازمان حفاظت محیط زیست در مناطق تحت مدیریت این سازمان، قائم مقام و مسئول حفاظت از اراضی ملی بوده و در این مناطق با هر گونه تخریب و تصرف برخورد می کند.

وی با بیان اینکه تمامی مناطق حفاظت شده استان تحت پایش مستمر قرار دارد، افزود: تمامی ساخت وسازها، تصرفات، راه های ایجاد شده، تغییر کاربری و کشاورزی احتمالی در اراضی ملی واقع در مناطق تحت مدیریت سازمان حفاظت محیط زیست به جد مورد بررسی قرار گرفته و


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

رفع تصرف 82 هکتار از ساخت وسازهای غیرمجاز در «لشگردر» ملایر

رفع تصرف 82 هکتار از ساخت وسازهای غیرمجاز در «لشگردر» ملایر