مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 22 فروردین 1402 ساعت 09:002023-04-11دانش

ماجرای عضویت معاون وزیرآموزش وپرورش در هیات علمی دانشگاه فرهنگیان


دانشگاه فرهنگیان، شایعات مربوط به نحوه هیأت علمی شدن مجتبی همتی فر معاون وزیر آموزش و پرورش و رییس سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک را تکذیب کرد.

- به گزارش خبرگزاری مهر ، روابط عمومی دانشگاه فرهنگیان در این اطلاعیه اعلام کرد: در پی انتشار شایعات ایجاد شده در نحوه جذب مجتبی همتی فر رییس سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک به عنوان عضو هیأت علمی دانشگاه فرهنگیان، دانشگاه ضمن تکذیب این شایعات و اخبار غلط به اطلاع می رساند؛ مجتبی همتی فر، متولد 1363 و فارغ التحصیل سال 1397 مقطع دکتری فلسفه تعلیم و تربیت از دانشگاه فردوسی مشهد با معدل 19.

01 با دارا بودن شرایط احراز جذب هیأت علمی در فراخوان آبان 1400 جذب هیأت علمی دانشگاه فرهنگیان در رشته فلسفه تعلیم و تربیت شرکت کرده و پس از گذراندن مراحل فرآیند جذب و گزینش براساس دستورالعمل های وزارت علوم و تحقیقات، کسب امتیازات علمی و عمومی و بررسی مدارک و مستندات به عنوان هیأت علمی تأیید شده است.

در این اطلاعیه آمده است: همه فرآیند جذب مشخص و قابل پیگیری است، بنابراین به منظور شفاف سازی دانشگاه فرهنگیان آمادگی دارد تا کلیه اطلاعات و اسناد و مدارک مورد نیاز را به استحضار مراجع قانونی برساند.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

ماجرای عضویت معاون وزیرآموزش وپرورش در هیات علمی دانشگاه فرهنگیان

ماجرای عضویت معاون وزیرآموزش وپرورش در هیات علمی دانشگاه فرهنگیان