مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 22 فروردین 1402 ساعت 08:552023-04-11اقتصادي

میزان مقاوم سازی مسکن روستای در استان بوشهر به 61 درصد رسید


مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان بوشهر گفت: در حال حاضر میزان مقاوم سازی مسکن روستای در استان بوشهر به 61 درصد رسیده است.

- علیرضا مقدم در گفت وگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: در راستای مقاوم سازی مسکن روستایی در استان بوشهر تلاش های گسترده ای صورت گرفته و اکنون 61 درصد از واحدهای مسکن روستایی مقاوم سازی شده است.

وی از مقاوم سازی همه واحدهای مسکن روستایی استان بوشهر تا سال 1410 خبر داد و اضافه کرد: تلاش می شود که با مقاوم سازی همه واحدهای دغدغه ای در زمان بحران نداشته باشیم.

مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان بوشهر خاطرنشان کرد: در سال گذشته از محل حساب 100 امام 17 میلیارد تومان کمک مردمی برای کمک به تعمیرات و تکمیل طرح مسکن محرومان دریافت شد که در استان بوشهر 542 واحد مسکن محرومان تعمیر و تکمیل شد.

وی با اشاره به هدیه 422 کولر به نیازمندان با کمک نیکوکاران در سال قبل افزود: تجهیز خانه های روستایی و محرومان شهری از برنامه هایی در این زمینه است.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

میزان مقاوم سازی مسکن روستای در استان بوشهر به 61 درصد رسید

میزان مقاوم سازی مسکن روستای در استان بوشهر به 61 درصد رسید