مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 21 فروردین 1402 ساعت 18:052023-04-10اقتصادي

مالک چینی تیک تاک 25 میلیارد دلار سود کرد


شرکت چینی بایت دنس که مالک اپلیکیشن ویدئویی تیک تاک است، سال میلادی گذشته 25 میلیارد دلار سود کرد.

-  به گزارش تابناک از ایسنا، روزنامه  فایننشیال تایمز گزارش کرد سود شرکت بایت دنس در سال میلادی گذشته، حدود 80 درصد رشد کرد و به 25 میلیارد دلار رسید.

درآمدهای این شرکت به دنبال افزایش هزینه تبلیغات کنندگان در تیک تاک و همتای چینی آن به نام دوین، بیش از 30 درصد رشد کرد و به حدود 85 میلیارد دلار رسید.

تنها حدود 15 میلیارد دلار از این درآمد خارج از چین تولید شد.

با این حال، نسبت به آمار سال 2021، افزایش بیش از دو برابری داشت.

طبق گزارش فایننشیال تایمز، این آمار از سوی دو سرمایه گذار مطلع از نتایج مالی بایت دنس منتشر شده است.

بایت دنس سال گذشته 300 میلیارد دلار ارزش گذاری شد که این شرکت را به باارزش ترین شرکت خصوصی در جهان تبدیل کرد.

با وجود افزایش سود، پس از آن که شو زی چو، مدیرعامل تیک تاک، ماه گذشته در کنگره آمریکا فاش کرد موسسان این شرکت سهم کوچکتری از برآورد قبلی دارند، ثروت ژانگ ییمینگ، موسس بایت دنس به میزان 13 میلیارد دلار کاهش یافت و به 42 میلیارد دلار رسید.

مدیرعامل تیک تاک اعلام کرد ییمینگ و لیانگ روبو، مدیرعامل بایت دنس، حدود 20 درصد از سهم این شرکت را در اختیار دارند.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

مالک چینی تیک تاک 25 میلیارد دلار سود کرد

مالک چینی تیک تاک 25 میلیارد دلار سود کرد