مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 21 فروردین 1402 ساعت 16:052023-04-10اجتماعي

مرمت 17 پل در جاده های استان البرز


رییس اداره نگهداری ابنیه و راه های اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای البرز گفت: 17 دستگاه پل بزرگ و کوچک از ابتدای سال 1401 در جاده های این استان تعمیر و بهسازی شده است.

- به گزارش خبرگزاری مهر ، کاظم ناظری با اشاره به اینکه در استان یک هزار و 499 دستگاه پل وجود دارد، اظهار کرد: از این تعداد پل 11 دستگاه پل فلزی (خرپایی) است و مابقی از نوع سنگی و بتنی است.

وی در ادامه از ترمیم اساسی 17 دستگاه پل و تنقیه کامل 153 دستگاه آبرو کوچک طی سال گذشته خبر داد و افزود: بهسازی و تعمیر پل ها شامل تعمیر رادیه و برید، کوله، عرشه ترمیم پی، پاکسازی دهانه و داخل پل ها، احداث دیوار برگشتی، تعویض دال های فرسوده، اصلاح سیستم زهکشی پل، مقاوم سازی پایه پل ها، تعریض پل، مرمت قرنیز است.

این مسئول با اشاره به اینکه انجام اقدامات مذکور با هزینه ای بالغ بر 6 میلیارد تومان انجام شده است، گفت: موضوع تعمیر و رسیدگی به امور نگهداری پل ها و ابنیه فنی با جدیت در دست اقدام است و همواره تلاش شده با به کارگیری افراد متخصص و با تجربه وضعیت کیفی پل ها و ابنیه فنی جانمایی شده در راه های استان ارتقا یابد.

ناظری در پایان با یادآوری اینکه درحال حاضر اطلاعات همه پل های استان در سامانه BMS ثبت شده است، گفت: اطلاعات به دست آمده پس از بررسی نهایی در این سامانه وارد می شوند تا روند شنا


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

مرمت 17 پل در جاده های استان البرز

مرمت 17 پل در جاده های استان البرز