مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 21 فروردین 1402 ساعت 15:202023-04-10پزشكي

هشدار قرمز وضعیت کرونایی در کشور/ سهل انگاری ها باعث افزایش مرگ و میر می شود


به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، در حال حاضر 18 شهرستان وضعیت قرمز، 76 شهر در وضعیت نارنجی، 227 شهر در وضعیت زرد و 127 شهر کشور نیز در وضعیت آبی قرار دارند و روز گذشته 42 نفر از بیماران کووید19 در کشور جان خود را از دست دادند و مجموع جان باختگان این بیماری، - وضعیت مرگ و میر و مبتلایان به بیماری کرونا در ابتدای سال جدید به هشدار وضعیت قرمز رسیده است به طوری بعد از مدت های طولانی، میزان جان باختگان به 42 نفر در روز گذشته نگران کننده بوده و بیش از گذشته ضرورت همراهی مردم در رعایت دستورالعمل های بهداشتی را می طلبد.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، در حال حاضر 18 شهرستان وضعیت قرمز، 76 شهر در وضعیت نارنجی، 227 شهر در وضعیت زرد و 127 شهر کشور نیز در وضعیت آبی قرار دارند و روز گذشته 42 نفر از بیماران کووید19 در کشور جان خود را از دست دادند و مجموع جان باختگان این بیماری، به 145 هزار و 613 رسید.

بر اساس اعلام معاونت بهداشت وزارت بهداشت، میزان رعایت پروتکل های بهداشتی در کشور در هفته منتهی به 5 فروردین ماه 1402، پایین و بالغ بر 32.

68 درصد بوده است.

همچنین به گفته سعید کریمی معاون درمان وزارت بهداشت، زیر سویه XBB.

1.

5 از مجموعه سویه امیکرون XBB است که قبلا در ایران آن را نداشتیم و این همان سویه ای است که در اروپا و آمریکا موج گسترده ای ایجاد کرد و در


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

هشدار قرمز وضعیت کرونایی در کشور/ سهل انگاری ها باعث افزایش مرگ و میر می شود

هشدار قرمز وضعیت کرونایی در کشور/ سهل انگاری ها باعث افزایش مرگ و میر می شود