مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 21 فروردین 1402 ساعت 13:102023-04-10اقتصادي

توزیع مرغ منجمد در چهارمحال و بختیاری افزایش می یابد


شهرکرد_رییس سازمان جهاد کشاورزی چهارمحال و بختیاری گفت: توزیع مرغ منجمد در بازار استان آغاز شده و این روند در چند هفته های آینده بیشتر می شود.

- حسین برزگر در گفت وگو با خبرنگار مهر ؛ اظهار کرد: سرانه مرغ مورد نیاز در چهارمحال و بختیاری تأمین شده و کشتار روزانه از 60 تن به 70 تن رسیده است.

وی افزود: اینکه مرغ موجود در بازار گرم یا منجمد باشد به شرایط کشتارگاه ها و وضعیت جوجه ریزی دارد.

رییس سازمان جهاد کشاورزی چهارمحال و بختیاری با اشاره به آغاز توزیع مرغ منجمد در بازار استان، ادامه داد: در چند هفته های آینده توزیع مرغ منجمد در بازار استان بیشتر می شود.

برزگر عنوان کرد: جوجه ریزی فروردین ماه در چهارمحال و بختیاری بیش از میزان نرمال است.

وی خاطرنشان کرد: با راه اندازی سامانه رهتاب و خرید مرغ منجمد بر اساس سهمیه هر مرغ فروشی از این سامانه، روند توزیع مرغ عادلانه شده است و هر 600 واحد صنفی مرغ فروشی در چهارمحال و بختیاری می توانند مرغ منجمد توزیع کنند.

رییس سازمان جهاد کشاورزی چهارمحال و بختیاری خاطرنشان کرد: در حال حاضر قیمت مرغ گرم در بازار هر کیلو 69 هزار و 900 تومان است و برای ایجاد تعادل مرغ منجمد با قیمت هر کیلو 43 هزار تومان در مرغ فروشی ها توزیع می شود.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

توزیع مرغ منجمد در چهارمحال و بختیاری افزایش می یابد

توزیع مرغ منجمد در چهارمحال و بختیاری افزایش می یابد