مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 21 فروردین 1402 ساعت 12:302023-04-10اقتصادي

حضور مدیران استانی در منازل مددجویان در قالب مفتاح الجنه


مدیر کل کمیته امداد آذربایجان شرقی از حضور مدیران کل استان در قالب برنامه مفتاح الجنه، در منازل مددجویان تحت حمایت کمیته امداد استان اذربایجان شرقی خبر داد.

- ایسنا/آذربایجان شرقی مدیر کل کمیته امداد آذربایجان شرقی از حضور مدیران کل استان در قالب برنامه مفتاح الجنه، در منازل مددجویان تحت حمایت کمیته امداد استان اذربایجان شرقی خبر داد.

غلامعلی ملامهدی در یکی از برنامه های حضور مدیران در منازل مددجویان اظهار کرد: 80020 خانوار در سطح استان تحت حمایت کمیته امداد بوده و از خدمات معیشتی، اشتغال، فرهنگی، مسکن، تحصیلی و درمانی این نهاد بهره مند می شوند.

وی به وجود مشکلات اقتصادی در جامعه اشاره کرد و افزود: اقشار آسیب پذیر و محروم بیشتر تحت تاثیر مشکلات اقتصادی هستند و چشم به راه کمک خیرین هستند.

وی هدف از طرح مفتاح الجنه را سرکشی مسئولین از منازل مددجویان تحت حمایت عنوان کرده و گفت: شما با این اقدام خود با خدا معامله می کنید، چرا که این محرومین جز خدا کسی را ندارند.

ملامهدی ادامه داد: سال گذشته 585 میلیارد تومان مستمری به خانوارهای تحت پوشش پرداخت شده و برای یک هزار و 286 خانواده مددجو مسکن تامین شده است.

وی اشتغالزایی را یکی از رسالت های اصلی کمیته امداد برشمرد و ادامه داد: سال گذشته دو میلیون و پنج هزار و200 شغل با تسهیلات یک هزار


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

حضور مدیران استانی در منازل مددجویان در قالب مفتاح الجنه

حضور مدیران استانی در منازل مددجویان در قالب مفتاح الجنه