مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 21 فروردین 1402 ساعت 10:102023-04-10سياسي

زیدآبادی: «سوپرانقلابی های» محترم! روزهای تلخی در پیش دارید


تغییر نام شیخ نمر ظاهراً چندان واکنشی برنیانگیخت و حساسیتی پدید نیاورد.

از این رو، اگر فرض کنیم که اعضای شورای شهر تهران با تغییر نام کوچه اختر به بصیرت، - تغییر نام کوچه اختر به بصیرت هیچ اثرِ عملی و روانی در پی ندارد و فقط نوعی لجبازی و رفتار کودکانه را به نمایش می گذارد.

  فقط شاید این پرسش را برای برخی مطرح کند که در این وانفسای سیاسی و اقتصادی و اجتماعی، تغییر نام یک کوچه به چه منظوری صورت گرفته است؟ به نظرم ماجرا به تغییر نام خیابان شیخ نمر در مشهد مربوط باشد!   تغییر نام شیخ نمر ظاهراً چندان واکنشی برنیانگیخت و حساسیتی پدید نیاورد.

از این رو، اگر فرض کنیم که اعضای شورای شهر تهران با تغییر نام کوچه اختر به بصیرت، خواسته اند توجه سوپرانقلابی ها ی حامی خود را به تغییر نام خیابان شیخ نمر جلب کنند، خیلی هم بیراه نخواهد بود!   تغییر نام شیخ نمر تازه اول کار است.

نام خالد اسلامبولی هم قاعدتاً در صفِ انتظار برای تغییر قرار می گیرد و چه بسا حتی اشاره به نام شیخ عیسی قاسم در رسانه ها هم ممنوع اعلام شود.

بنابراین، سوپرانقلابی های محترم، روزهای تلخ و دردناکی در پیش دارند و تغییر نام کوچه اختر، از این جهت کمکی به آنها نمی کند!


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

زیدآبادی: «سوپرانقلابی های» محترم! روزهای تلخی در پیش دارید

زیدآبادی: «سوپرانقلابی های» محترم! روزهای تلخی در پیش دارید