مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 20 فروردین 1402 ساعت 18:552023-04-09اقتصادي

دادستان بیرجند: افراد بی حجاب بالای یک میلیون تومان جریمه خواهند شد


بانوان کارمند ادارات هم خارج از وقت اداری و محیط کار اقدام به کشف حجاب کنند، کمیته انضباطی در رابطه با این افراد در پایان سال تصمیم گیری می کند.

- نسایی زهان: بانوان کارمند ادارات هم خارج از وقت اداری و محیط کار اقدام به کشف حجاب کنند، کمیته انضباطی در رابطه با این افراد در پایان سال تصمیم گیری می کند.

خودروی افراد بی حجاب از یک تا 20 روز توقیف می شود.

کشف حجاب مستقیم به محاکم ارجاع داده می شود.

 دادستان عمومی و انقلاب مرکز خراسان جنوبی گفت: افرادی که در داخل خودرو اقدام به کشف حجاب کنند وسایل نقلیه شان از یک تا 20 روز توقیف می شود و افراد بی حجاب در اماکن عمومی جریمه نقدی می شوند.

  به گزارش صدا و سیما؛ نسایی زهان افزود: افراد مجرم در زمینه عفاف و حجاب، وقتی به حاکم معرفی و احضار می شوند بر اساس ماده 638 قانون مجازات اسلامی، بالای یک میلیون تومان جریمه و درصورت تکرار با افزایش جریمه و محرومیت امکانات در جامعه روبرو خواهند شد.

   وی گفت: بانوان کارمند ادارات هم چنانچه در تایم خارج از وقت اداری و در خارج از محیط کار اقدام به کشف حجاب کنند و شناسایی شوند، مشخصاتشان به دستگاه مربوطه ارسال و در کمیته انضباطی در رابطه با این افراد در پایان سال تصمیم گیری می شود.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

دادستان بیرجند: افراد بی حجاب بالای یک میلیون تومان جریمه خواهند شد

دادستان بیرجند: افراد بی حجاب بالای یک میلیون تومان جریمه خواهند شد