مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 20 فروردین 1402 ساعت 13:052023-04-09پزشكي

توجه ویژه خانواده ها در تشخیص زودهنگام علائم اتیسم در کودکان


با حذف برخی دیدگاه های اشتباه و به دور از برخی ملاحظات انتظار داریم خانواده ها، فرزندان خود را در صورت داشتن علایم بیماری اتیسم به مراکز ذیصلاح مراجعه دهند.

- ایسنا/اردبیل رییس مرکز اتیسم استان اردبیل گفت: با حذف برخی دیدگاه های اشتباه و به دور از برخی ملاحظات انتظار داریم خانواده ها، فرزندان خود را در صورت داشتن علایم بیماری اتیسم به مراکز ذیصلاح مراجعه دهند.

هانیه فکوری، رییس مرکز اتیسم استان اردبیل در گفتگو با ایسنا با اشاره به اینکه کودکان اتیسم بدلیل اختلال رفتاری فاقد قدرت تعامل هستند، احداث پارک های مخصوص کودکان اتیسم را برای ورود تدریجی به جمع ها و گروه ها از نیازهای ضروری این کودکان برای توانبخشی دانست.

وی افزود: در این راستا مجموعه شهرداری اردبیل مقدمات لازم برای احداث پارک کودکان اتیسم را در مجموعه شورابیل نیز انجام داده است.

رییس مرکز کودکان اتیسم استان گفت: اختلال در ارتباط، تعامل و رفتار، پرخاشگری، انزواطلبی، بی قراری و نداشتن ارتباط چشمی حتی با والدین از ویژگی های این کودکان است.

فکوری افزود: در مرکز اتیسم از مراجعان 10 سوال اولیه برای تشخیص اتیسم پرسیده می شود که در صورت مثبت بودن 3 پاسخ، برای تشخیص قطعی اقدام می شود.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

توجه ویژه خانواده ها در تشخیص زودهنگام علائم اتیسم در کودکان

توجه ویژه خانواده ها در تشخیص زودهنگام علائم اتیسم در کودکان