مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 20 فروردین 1402 ساعت 11:252023-04-09اقتصادي

میرکاظمی: تراز خزانه کشور در دولت اعتدال منفی بود؛ اسنادش موجود است/ تحقق 97 درصدی منابع و مصارف بودجه 1401


به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، سید مسعود میرکاظمی امروز یکشنبه در جمع خبرنگاران در مورد عملکرد قانون بودجه 1401، ظهار داشت: دولت سیزدهم وضعیت مناسبی تحویل نگرفت و از لطفا اقتصادی شرایط خوبی نداشتم و دولت با بدهی سنگین، - رییس سازمان برنامه و بودجه از تحقق 97 درصدی منابع و مصارف بودجه 1401 خبر داد و اعلام کرد که در سال گذشته 312 هزار میلیارد تومان بودجه عمرانی پرداخت شد که تحقق 120 درصدی داشت.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، سید مسعود میرکاظمی امروز یکشنبه در جمع خبرنگاران در مورد عملکرد قانون بودجه 1401، ظهار داشت: دولت سیزدهم وضعیت مناسبی تحویل نگرفت و از لطفا اقتصادی شرایط خوبی نداشتم و دولت با بدهی سنگین، کرونا و رشد اقتصادی پایین و تورم 50 درصدی مواجه بود.

وی با بیان اینکه دولت سیزدهم با 532 هزار میلیارد تومان بدهی اوراق منتشر شده در سال های گذشته مواجه بود، افزود: نرخ بیکاری کشور حدود 16 درصد بود و از طرف دیگر بدهی به تامین اجتماعی، صندوق توسعه ملی وحود داشت.

رییس سازمان برنامه بودجه تاکید کرد: دولت سیزدهم در آغاز به کار خود با 60 هزار میلیارد تومان تعهد صادر شده مواجه بود که برای پرداخت آن پولی در خزانه نبود و دولت باید پرداخت می کرد.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

میرکاظمی: تراز خزانه کشور در دولت اعتدال منفی بود؛ اسنادش موجود است/ تحقق 97 درصدی منابع و مصارف بودجه 1401

میرکاظمی: تراز خزانه کشور در دولت اعتدال منفی بود؛ اسنادش موجود است/ تحقق 97 درصدی منابع و مصارف بودجه 1401