مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 20 فروردین 1402 ساعت 11:002023-04-09اقتصادي

آخرین وضعیت ذخیره آبی 7 سد بزرگ استان اصفهان


مدیر بهره برداری و نگهداری از تأسیسات آبی شرکت آب منطقه ای اصفهان وضعیت ذخیره آبی 7 سد بزرگ استان اصفهان را تشریح کرد.

- به گزارش خبرگزاری فارس از اصفهان، احسان الله امینی مدیر بهره برداری و نگهداری از تأسیسات آبی شرکت آب منطقه ای اصفهان با اشاره به آخرین وضعیت ذخیره آبی هفت سد بزرگ استان اصفهان، اظهار کرد: ذخیره سد مخزنی زاینده رود با ظرفیت نرمال یک میلیارد و 239 میلیون متر مکعب امروز به 427 میلیون مترمکعب رسید.

وی با بیان این که ذخیره آبی سد زاینده رود نسبت به سال گذشته 28 درصد افزایش داشته است، افزود: در مقایسه با بلندمدت (50 سال)، ذخیره آب این سد 46 درصد کاهش یافته است.

امینی با اشاره به وضعیت سد گلپایگان گفت: این سد در حال حاضر 35/80 میلیون مترمکعب آب ذخیره داشته است و حجم آن نسبت به سال گذشته در مدت زمان مشابه 63 درصد افزایش و در مقایسه با بلند مدت تغییر محسوسی نشان نمی دهد.

مدیر بهره برداری و نگهداری از تأسیسات آبی شرکت آب منطقه ای اصفهان با بیان اینکه ذخیره سد قره آقاچ سمیرم به 23/70 میلیون مترمکعب رسیده است، ادامه داد: ذخیره سد حنای سمیرم امروز به 24/13میلیون مترمکعب رسیده است، حجم این سد در مدت مشابه سال گذشته 145درصد و در مقایسه با بلند مدت 10درصد افزایش ذخیره آبی دارد.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

آخرین وضعیت ذخیره آبی 7 سد بزرگ استان اصفهان

آخرین وضعیت ذخیره آبی 7 سد بزرگ استان اصفهان