مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 20 فروردین 1402 ساعت 10:352023-04-09اقتصادي

«برگزیت» به مذاق گردشگران خوش نیامد


کارشناسان حوزه گردشگری معتقدند ورود گردشگران فرانسوی و آلمانی به بریتانیا به دلیل محدودیت های پس از «برگزیت» رو به کاهش است.

- کارشناسان حوزه گردشگری معتقدند ورود گردشگران فرانسوی و آلمانی به بریتانیا به دلیل محدودیت های پس از برگزیت رو به کاهش است.

به گزارش ایسنا به نقل از گاردین، از زمانی که در سال گذشته مقررات دوران کرونا در اروپا به پایان رسید، رونق صنعت گردشگری آغاز شد، اما نشانه هایی وجود دارد که نشان می دهد شمار قابل توجهی از گردشگران فرانسوی و آلمانی که دو مورد از بزرگترین بازارهای گردشگری بریتانیا به شمار می روند، از این کشور فاصله گرفته اند.

شهروندان اتحادیه اروپا از اکتبر سال 2021 برای ورود به بریتانیا به پاسپورت نیاز دارند، این درحالی است که پیش تر آن ها می توانستند از کارت شناسایی برای سفر به این منطقه استفاده کنند.

نکته قابل توجه اینجاست که کمتر از نیمی از جمعیت فرانسه و آلمان پاسپورت معتبر در اختیار دارند.

کسانی که در مقاصد گردشگری و کسب و کارهای حوزه گردشگری بریتانیا مشغول کارند می گویند با وجود بازگشت تعداد زیادی از آمریکایی ها به این کشور، از فرانسوی ها و آلمانی ها خبری نیست.

این مسأله به اندازه ای مقامات جرزی را نگران کرده که ماه گذشته از طرحی برای امکان ورود شهروندان فرانسوی با استفاده از کارت شنا


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

«برگزیت» به مذاق گردشگران خوش نیامد

«برگزیت» به مذاق گردشگران خوش نیامد