مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 20 فروردین 1402 ساعت 08:412023-04-09اقتصادي

آزادی 521 زندانی جرایم غیرعمد در سال گذشته در فارس


به گزارش خبرگزاری فارس از شیراز، اسحاق ابراهیمی مدیرکل زندان های فارس در آیین جشن گلریزان که به مناسبت ولادت با سعادت امام حسن مجتبی (ع) برگزار شد ضمن قدردانی از مشارکت مردم و نیک اندیشان فارسی برای آزادی زندانیان جرائم غیرعمد، اظهار داشت: با کمک خیران و ستاد دیه استان، سال گذشته 521 زندانی جرایم غیر عمد با بدهی بیش از 765 میلیارد تومان از بند زندان های استان آزاد شدند.

وی با بیان اینکه شکات پرونده ها بزرگترین حامی و خیر ستاد دیه محسوب می شوند و در سال گذشته 305 میلیارد تومان از حقوق خود گذشتند، گفت: در حال حاضر بیش از 950 نفر محکوم مالی و مابقی به جرم تصادفات، دیه، نفقه، مهریه و حوادث کارگاهی در زندان ها منتطر دستان پر مهر و سخاوت خیران است.

مدیرکل زندان های فارس با اشاره به اینکه استان فارس از استان های برتر درآزادسازی زندنیان جرایم غیرعمد است که این نشان از همت والای خیران است، ادامه داد: تولیت آستان مقدس رضوی و دبیرخانه های استان، سپاه فجر استان فارس، ستاد دیه و مراجع قضایی عنایت ویژه ای در آزادسازی زندانیان جرایم غیرعمد دارند.

ابراهیم در ادامه اعلام کرد که متاسفانه استان فارس در سطح کشور به لحاط مسائل اقتصادی و خشکسالی جزو 3 استان زندانیان غیرعمد است.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

آزادی 521 زندانی جرایم غیرعمد در سال گذشته در فارس

آزادی 521 زندانی جرایم غیرعمد در سال گذشته در فارس