مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 20 فروردین 1402 ساعت 00:152023-04-08سياسي

/گزارش/ نیایشی برای نیایش


بیمارستان فوق تخصصی نیایش در فروردین 1398 با حضور نمکی وزیر وقت بهداشت در خرم آباد کلنگ زنی شد ولی علیرغم گذشت بیش از چند سال هنوز به بهره برداری نرسیده است.

- این بیمارستان از مصوبات سفر رییس جمهور به لرستان بوده که عملیات اجرایی آن در مجتمع پردیس دانشگاهی کمالوند خرم آباد در زمینی به مساحت 107 هزار مترمربع و 58 هزار و 800 مترمربع ساخت چند سالی بوده شروع شده و مردم مرکز استان چشم انتظار راه اندازی آن هستند.

لرستان از نظر تخت های بیمارستانی وضعیت خوبی ندارد سوم شهریور سال گذشته رضا کوچی، رییس کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی در سفر به لرستان گفت: لرستان از نظر تخت های بیمارستانی هم از لحاظ کمیت و هم از لحاظ کیفیت وضعیت خوبی ندارد.

وی اظهار کرد: این سفرها باعث می شود اشراف کامل تری نسبت به ظرفیت استان ها پیدا کرده و برنامه ریزی دقیق تری را برای قانون بودجه و برنامه هفتم توسعه داشته باشیم.

رییس کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی، تأکید کرد: لرستان از نظر تخت های بیمارستانی هم از لحاظ کمیت و هم از لحاظ کیفیت وضعیت خوبی ندارد، عمر بیمارستان ها زیاد بوده و ظرفیت پذیرش همه بیماران را ندارد و این می تواند یکی از دلایل مهاجرت بیماران به استان های همجوار باشد.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

/گزارش/ نیایشی برای نیایش

/گزارش/ نیایشی برای نیایش