مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 19 فروردین 1402 ساعت 14:202023-04-08پزشكي

تکمیل 80 درصد تخت های بستری کووید کودکان در خوزستان


معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز گفت: 80 درصد تخت های اختصاص داده شده به کودکان مبتلا به کرونا در خوزستان تکمیل شده است.

- حبیب حی بر معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز در گفت وگو با خبرنگار فارس با اشاره به روند مراجعه بیماران سرپایی کووید – 19 به بیمارستان های خوزستان، اظهار کرد: 59 درصد تخت های اختصاص داده شده به بیماران بزرگسال مبتلا به کووید – 19 در خوزستان پر شده است.

وی ادامه داد: تعداد بیماران سرپایی مراجعه کننده به بیمارستان های خوزستان در هفته گذشته نسبت به هفته قبل از آن 21 درصد کاهش یافته است.

حی بر افزود: در این مدت میزان بیماران بستری در بیمارستان های خوزستان در پی ابتلا به کرونا نیز 12 درصد کاهش یافت.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز در خصوص وضعیت تخت های اختصاص داده شده به کووید - 19 در خوزستان، گفت: در حال حاضر 59 درصد تخت های اختصاص داده شده به بیماران بزرگسال مبتلا به کووید - 19 و 80 درصد تخت های اختصاص داده شده به کودکان مبتلا به کرونا تکمیل شده است.

پایان پیام/  


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

تکمیل 80 درصد تخت های بستری کووید کودکان در خوزستان

تکمیل 80 درصد تخت های بستری کووید کودکان در خوزستان