مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 19 فروردین 1402 ساعت 14:152023-04-08اقتصادي

زمین های ملی برای کِشت «کَوَر» در کاشان اجاره داده می شود


رییس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان کاشان گفت: گیاه دارویی «کَوَر» از جمله گیاهان متناسب با شرایط دشت کاشان است که با هدف توسعه و ترویج کشت آن، - زمین های ملی برای کِشت کَوَر در کاشان اجاره داده می شود ایسنا/اصفهان رییس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان کاشان گفت: گیاه دارویی کَوَر  از جمله گیاهان متناسب با شرایط دشت کاشان است که با هدف توسعه و ترویج کشت آن، زمین های ملی به صورت اجاره بلند مدت در اختیار متقاضیان قرار می گیرد.

محمدمهدی شریفی در گفت وگو با ایسنا، اظهار کرد: مبلغ اجاره زمین های ملی برای کشت گیاه کَوَر، 10 درصد درآمد حاصل از برداشت محصول است که تاکنون درخواست 100 هکتار زمین برای کشت دریافت شده است.

وی تصریح کرد: گیاه کَوَر دارای خاصیت دارویی و غذایی است که در برابر خشکی، شوری، آفتاب شدید، گرمای بالای 40 درجه و سرمای تا هشت درجه زیر صفر مقاوم است و پس از یک سال به ثمر می نشیند و 13 سال رشد می کند.

رییس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان کاشان، افزود: گیاه دارویی کَوَر که به گل مار موسوم است، شرایط رویش در کویر و کوهستان را دارد و دچار آفت نمی شود و ضمن کمک به تثبیت شن و ماسه در اطراف شهر دارای صرفه اقتصادی و ارزآوری برای کشور است.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

زمین های ملی برای کِشت «کَوَر» در کاشان اجاره داده می شود

زمین های ملی برای کِشت «کَوَر» در کاشان اجاره داده می شود