مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 19 فروردین 1402 ساعت 11:302023-04-08اقتصادي

طعم تلخ آب در 4 روستای کهگیلویه/وقتی کام تلخ 2000 نفر برای مسئولان مهم نیست!


چهار روستای کهگیلویه با جمعیت دوهزار نفر، قریب به چندین ماه آب شرب آن ها با مشکل مواجه شده و هیچ مسئولی در این شهرستان گامی برای رفع آن بر نداشته اند.

- به گزارش خبرگزاری فارس از کهگیلویه، جمعی از اهالی روستاهای اطراف این شهرستان در گفت وگو با خبرنگار فارس در دهدشت از بی توجهی مسئولان نسبت به تهیه آب شرب گلایه داشتند.

بنا به گفته مردم، روستاهای دوریزگان، کوشک، چغل و تنگ زرد عاشورا  قریب به 2000 نفر جمعیت تحت پوشش این روستاها است که آب شرب آن ها از یک حلقه چاه واقع در روستای تنگ سپو تامین می شد.

آن ها گفتند که در سال جاری به علت خرابی پمپ و عدم توان مالی شرکت آب و فاضلاب و افت آب به مشکلات زیادی برخوردیم تا این که شرکت آب و فاضلاب یک چاه در محدوده دوریزگان که متعلق به شهرک های گلخانه ای بوده به صورت موقت تجهیز و آن را جهت آب شرب وصل کرد.

مردم روستا افزودند که مشخصات آب چاه ذکر شده از لحاظ کیفیت مناسب نبوده و تلخ و دارای معایب خیلی بد است، که ما در طول چند ماه گذشته آن را تحمل کرده ایم، اما بعد از بارندگی های اخیر به فرمانداری، بخشداری و شرکت آب و فاضلاب جهت وصل کردن لوله به چاه قبل(تنگ سپو) مراجعه کردیم ولی متأسفانه تاکنون هیچ کدام جوابگو نبوده اند.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

طعم تلخ آب در 4 روستای کهگیلویه/وقتی کام تلخ 2000 نفر برای مسئولان مهم نیست!

طعم تلخ آب در 4 روستای کهگیلویه/وقتی کام تلخ 2000 نفر برای مسئولان مهم نیست!