مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 19 فروردین 1402 ساعت 09:002023-04-08بين الملل

لیبرمن: پاسخ اسراییل به حملات موشکی یک «شوخی مضحک» بود


وزیر جنگ اسبق رژیم صهیونیستی در سخنانی با انتقاد از پاسخ این رژیم به حملات موشکی غزه و لبنان به اراضی اشغالی، این پاسخ را یک «شوخی مضحک» ارزیابی کرد.

- وزیر جنگ اسبق رژیم صهیونیستی در سخنانی با انتقاد از پاسخ این رژیم به حملات موشکی غزه و لبنان به اراضی اشغالی، این پاسخ را یک شوخی مضحک ارزیابی کرد.

به گزارش ایسنا، به نقل از شبکه خبری المیادین، آویگدور لیبرمن، رهبر حزب اسراییل خانه ما و وزیر جنگ اسبق رژیم صهیونیستی در این باره اظهار کرد: پاسخ اسراییل یک شوخی مضحک بود و بازدارندگی مقابل سید حسن نصرالله، دبیرکل حزب الله لبنان به طور کامل از بین رفت.

وی در واکنش به عملیات ضد صهیونیستی در منطقه غور اردن که به هلاکت سه شهرک نشین صهیونیست منجر شد نیز گفت: این روزها؛ روزهای بسیار دشواری هستند و بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر اسراییل به گسترش ضعف و شکست ادامه می دهد و بازدارندگی اسراییل را از بین می برد.

لیبرمن ادامه داد: نتانیاهو در عرض سه ماه، اسراییل را به وضعیتی غیرممکن کشاند و اسراییل هیچ گاه شاهد چنین فروپاشی از درون و انزوا از بیرون نبوده است.

انتهای پیام


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

لیبرمن: پاسخ اسراییل به حملات موشکی یک «شوخی مضحک» بود

لیبرمن: پاسخ اسراییل به حملات موشکی یک «شوخی مضحک» بود