مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 18 فروردین 1402 ساعت 20:302023-04-07اقتصادي

کمک 11 میلیارد ریالی خیران ابرکوه به آزادی زندانیان مالی غیرعمد


چهاردهمین جشن گلریزان به مناسبت ولادت با سعادت امام حسن مجتبی (ع) در شهرستان ابرکوه برگزار شد و خیران 11 میلیارد و 220 میلیون ریال به آزادی زندانیان جرائم غیرعمد کمک کردند.

- یزد- چهاردهمین جشن گلریزان به مناسبت ولادت با سعادت امام حسن مجتبی (ع) در شهرستان ابرکوه برگزار شد و خیران 11 میلیارد و 220 میلیون ریال به آزادی زندانیان جرائم غیرعمد کمک کردند.

به گزارش خبرنگار مهر ، مدیر نمایندگی ستاد دیه استان یزد در این جشن با قدردانی از خیران و شرکت کنندگان در آزادی زندانیان جرائم غیرعمد اظهار داشت: در استان یزد افزون بر یک میلیون نفر در جشن گلریزان مشارکت دارند.

سیدمسعود عظیمی با بیان اینکه تاکنون با تشکیل و برگزاری جشن گلریزان، 2 هزار و 360 نفر در استان یزد از زندان ها آزاد شدند، افزود: در تلاشیم با جلسات متعدد از شکات در پرونده ها گذشت رضایتمندانه اخذ کنیم تا زمینه آزادی تعداد بیشتری از زندانیان جرائم غیرعمد را فراهم کنیم.

عظیمی با تاکید بر اینکه زندان های استان یزد از نظر کیفیت مقام دوم کشور را دارد، تصریح کرد: زندان جای مناسبی نیست و باید راهکارهای زندان نرفتن اشخاص فرهنگ سازی شود.

محمدهادی زارع زاده، فرماندار ابرکوه نیز در این مراسم با قدردانی از خیران در پرداخت کمک های خود برای زندانیان جرائم غی عمد گفت: خیران تلاش کنند و با ک


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

کمک 11 میلیارد ریالی خیران ابرکوه به آزادی زندانیان مالی غیرعمد

کمک 11 میلیارد ریالی خیران ابرکوه به آزادی زندانیان مالی غیرعمد