مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 16 فروردین 1402 ساعت 18:352023-04-05سياسي

تشکیل 6 هزار پرونده در حوزه پیگیری رفع تعهدات ارزی در تعزیرات


به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، نشست تخصصی ذبیح الله خداییان رییس سازمان بازرسی کل کشور با فعالان اقتصادی امروز چهارشنبه 16 فروردین ماه 1402 با حضور احمد رحمانیان قائم مقام سازمان بازرسی کل کشور، - رییس سازمان بازرسی کل کشور با اشاره به پیگیری رفع تعهدات ارزی گفت: بر اساس آمار در این رابطه شش هزار پرونده در سازمان تعزیرات حکومتی تشکیل شده است.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، نشست تخصصی ذبیح الله خداییان رییس سازمان بازرسی کل کشور با فعالان اقتصادی امروز چهارشنبه 16 فروردین ماه 1402 با حضور احمد رحمانیان قائم مقام سازمان بازرسی کل کشور، محمدرضا پورابراهیمی رییس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی و فعالان اقتصادی برگزار شد.

خداییان در ابتدای این نشست ضمن تبریک سال نو و حلول ماه مبارک رمضان اظهار کرد: سال های سال است که شعار سال شعار اقتصادی و عناوین مختلف بوده و امسال شعار سال رشد تولید و مهار تورم است.

وی افزود: پس از جنگ خصوصی سازی شروع شد و زمان زیادی می گذرد که شروع به خصوصی سازی کرده ایم، ولی توفیق چندانی نداشتیم علل عدم موفقیت در خصوصی سازی این است که در خصوصی سازی برای سرمایه گذاری و سرمایه گذار فرهنگ سازی نشده است در کشور ما دیدگاه به سرمایه گذار دیدگاه اسلامی نیست و با دیدگاه دیگری به سرمایه گذار ن


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

تشکیل 6 هزار پرونده در حوزه پیگیری رفع تعهدات ارزی در تعزیرات

تشکیل 6 هزار پرونده در حوزه پیگیری رفع تعهدات ارزی در تعزیرات