مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 16 فروردین 1402 ساعت 16:452023-04-05سياسي

شهید صدر بین تفسیر موضوعی و ترتیبی، نسبتی طولی قائل است


حجت الاسلام الهی خراسانی تفسیر ترتیبی را با تفسیر موضوعی شهید صدر دارای ارتباط طولی عنوان کرد و گفت: تفسیر ترتیبی در مقدمه تفسیر موضوعی، نیازمند استفاده مفسر از اصول فقه است.

- به گزارش خبرنگار مهر ، حجت الاسلام مجتبی الهی خراسانی در نهمین نشست از سلسله نشست های تخصصی تفسیر موضوعی شهید صدر با عنوان کارآیی دانش اصول فقه در تفسیر موضوعی (با تأکید بر دیدگاه های علامه شهید صدر) که عصر سه شنبه در دفتر تبلیغات اسلامی خراسان رضوی برگزار و به صورت مجازی پخش شد، بحث خود را به سه قسمت عمده کارآیی دانش اصول فقه در مجموعه استنطاق و استنباط معارف اسلامی، بحث دوم کارآیی اصول فقه در تفسیر موضوعی و بحث سوم چالش های این مسیر تقسیم کرد.

الهی خراسانی درباره نقش دانش اصول فقه در گزاره های اسلامی گفت: از دانش اصول فقه انتظار می رود که اصول استدلال فقهی را تأمین کند؛ بنابراین در نگاه اول یک دانش طریقی برای تسهیل، مستندسازی و روش مندسازی فعالیت علم فقه است؛ اما بافت اصول فقه از چند دسته گزاره تشکیل شده است؛ یک دسته از این گزاره ها شبیه گزاره های معرفت شناسانه است، یعنی تعیین منابع معتبر در استنباط گزاره های احکام، مانند آیات قرآن، احادیث و قلمرو عقل است و اینکه چگونه می توانیم به این ها استناد کنیم.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

شهید صدر بین تفسیر موضوعی و ترتیبی، نسبتی طولی قائل است

شهید صدر بین تفسیر موضوعی و ترتیبی، نسبتی طولی قائل است