مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 16 فروردین 1402 ساعت 16:352023-04-05اقتصادي

آمریکا به فروش پودر سرطان زای تالک جانسون در مصر ادامه می دهد


رسانه های مصری می گویند، به رغم ادعای شرکت آمریکایی جانسون اند جانسون در توقف فروش پودر بچه سرطان زای این شرکت در جهان، این پودر همچنان در کشور مصر به فروش می رسد.

- به گزارش گروه اقتصاد بین الملل خبرگزاری فارس، رسانه های مصری اعلام کردند که شرکت آمریکایی جانسون اند جانسون علیرغم مشارکت در گسترش سرطان در جهان به دلیل فروش محصولات سرطان زا، به فروش محصولات خود در بازار مصر ادامه می دهد.

وب سایت قاهره 24 خبر داد، وب سایت آمازون مصر نشان می دهد که  محصول 200 گرمی پودر جانسون اند جانسون در داخل مصر در پلت فرم آمازون به ارزش 225 پوند مصر فروخته می شود و 26 پوند هم برای ارسال آن گرفته می شود.

این در حالی است که شرکت جانسون اند جانسون ادعا کرده بود، تولید پودر بچه در سراسر جهان را متوقف خواهد کرد.

در حالی که جانسون اند جانسون به طور مکرر بر ایمنی پودر بچه تولید ی این شرکت که از تالک تهیه می شود، تاکید کرده است، موضوع آلودگی پودر تالک با ماده معدنی سرطا ن زای آزبست (پنبه کوهی) در چند سال اخیر مطرح و ثابت شده است.

در همین حال شرکت آمریکایی جانسون اند جانسون اعلام کرده که در طول 25 سال آینده 8.

9 میلیارد دلار پرداخت خواهد کرد تا اتهامات به این شرکت در مورد سرطان زا بودن پودر تالک بچه و دیگر محصولات این شرکت را برطرف کند.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

آمریکا به فروش پودر سرطان زای تالک جانسون در مصر ادامه می دهد

آمریکا به فروش پودر سرطان زای تالک جانسون در مصر ادامه می دهد