مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 16 فروردین 1402 ساعت 16:252023-04-05اقتصادي

پیش بینی خرید 8.5 میلیون تن گندم در سال زراعی جاری


با ادامه شرایط مناسب بارش، دما و رطوبت در فروردین و اردیبهشت، حدود 8 تا 8.

5 میلیون تن گندم توسط دولت و بخش خصوصی از کشاورزان خریداری شود.

- به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از پایگاه اطلاع رسانی وزارت جهاد کشاورزی، سهراب سهرابی در گفت و گو با خبرنگار ما، افزود: سال گذشته 7.

2 میلیون تن گندم توسط دولت خرید تضمینی و حدود 300 هزار تن خرید توافقی توسط بخش خصوصی صورت گرفت.

وی سطح زیرکشت گندم آبی و دیم کشور در سال زراعی جاری را 5 میلیون و 950 هزار هکتار عنوان کرد و اظهار داشت: نخستین برداشت گندم از استان های جنوبی سیستان و بلوچستان و هرمزگان آغاز شده و در هفته های آینده در استان هایی همچون جنوب کرمان، بوشهر، فارس، ایلام و خوزستان برداشت این محصول را خواهیم داشت.

سهرابی با اشاره به شرایط بارندگی در کشور گفت: در سال زراعی جاری بر اساس گزارش های سازمان هواشناسی، متوسط بارش های کشور، 150 میلی متر است که نسبت به بلندمدت 15.

5 درصد کاهش و نسبت به سال گذشته نزدیک به 10 درصد افزایش نشان می دهد.

وی ادامه داد: از مجموع استان های کشور نزدیک به هفت استان بیش از بلندمدت و 14 استان نیز بیش از سال گذشته بارندگی داشتند و این بررسی نشان می دهد شرایط بارش در همه استان ها خوب نیست.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

پیش بینی خرید 8.5 میلیون تن گندم در سال زراعی جاری

پیش بینی خرید 8.5 میلیون تن گندم در سال زراعی جاری