مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 16 فروردین 1402 ساعت 15:002023-04-05اقتصادي

تعادل قیمت در محصولات کشاورزی با راه اندازی بازارچه های محلی


بازارچه های محلی در ایجاد رقابت و تعادل قیمت در محصولات باغی و کشاورزی موثر خواهند بود.

- به گزارش خبرگزاری فارس از تبریز، یعقوب هوشیار ظهر امروز در بازدید از آخرین مراحل اجرایی بازارچه میوه و تره بار مرزداران اظهار کرد: هدف از ایجاد بازارچه های محلی توسط شهرداری تبریز، عرضه مستقیم و دسترسی شهروندان به محصولات غذایی در شهرک های اقماری است.

وی یادآور شد: بازارچه های محلی همچنین در ایجاد رقابت و تعادل قیمت در محصولات باغی و کشاورزی موثر خواهند بود.

شهردار منطقه 5 تبریز نیز در خصوص مشخصات این پروژه گفت: بازارچه محلی مرزداران با 50 متر طول و 27 متر دهانه به ارتفاع مفید 4 متر برای غرفه های ارائه مستقیم میوه و تره بار پیش.

بینی شده است.

سیاوش فتح اللهی یادآور شد: زمان افتتاح این پروژه اردیبهشت ماه جاری اعلام شده و با راه اندازی آن ضمن رفع نیاز ساکنان شهرک مرزداران، از دستفروشی و ایجاد سد معبر جلوگیری خواهد شد.

به دنبال اتمام کف سازی بازارچه میوه و تره بار مرزداران به مساحت 1500 متر مربع، شهردار تبریز از آخرین مراحل آماده سازی این پروژه بازدید کرد.

پایان پیام/س


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

تعادل قیمت در محصولات کشاورزی با راه اندازی بازارچه های محلی

تعادل قیمت در محصولات کشاورزی با راه اندازی بازارچه های محلی