مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 16 فروردین 1402 ساعت 14:002023-04-05سياسي

«شبیه پروانه ها» تقدیم به کودکان پروانه ای+فیلم


به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، نماهنگ «شبیه پروانه ها» با شعری از مجتبی کرمی، خوانندگی علی اکبر حائری و همراهی گروه سرود احسان در آستانه سالروز ولادت امام حسن مجتبی (ع) منتشر و به کودکان پروانه ای تقدیم شده است.

- نماهنگ شبیه پروانه ها با خوانندگی علی اکبر حائری و همراهی گروه سرود احسان منتشر و به کودکان پروانه ای تقدیم شد.

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، نماهنگ شبیه پروانه ها با شعری از مجتبی کرمی، خوانندگی علی اکبر حائری و همراهی گروه سرود احسان در آستانه سالروز ولادت امام حسن مجتبی (ع) منتشر و به کودکان پروانه ای تقدیم شده است.

احسان جوادی تنظیم کننده، امیررضا شیرازی گرافیست، علی زمانی کارگردان و سجاد شیرافکن تهیه کننده از دیگر عوامل نماهنگ شبیه پروانه ها هستند که به همت مرکز موسیقی مأوا منتشر شده است.

17 فروردین مصادف با 15 رمضان سالروز ولادت امام حسن مجتبی (ع) است.

پیدرمولیز بولوسا با نام اختصاری EB یک بیماری ارثی در بافت های پوستی است که در پوست و غشای مخاطی ایجاد تاول می کند.

این بیماری به دلیل نازک شدن پوست و آسیب پذیری آن به بال های پروانه تشبیه می شود و در ایران با نام بیماری پروانه ای شناخته شده است.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

«شبیه پروانه ها» تقدیم به کودکان پروانه ای+فیلم

«شبیه پروانه ها» تقدیم به کودکان پروانه ای+فیلم