مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 16 فروردین 1402 ساعت 13:352023-04-05ورزشي

نشاط شب های ماه رمضان با برنامه فرهنگی «محراب سبز» در اردبیل


راهیار بنیاد هدایت اردبیل از برگزاری برنامه فرهنگی «محراب سبز» در شب های ماه رمضان در مجموعه تفریحی شورابیل اردبیل خبر داد.

- اردبیل-راهیار بنیاد هدایت اردبیل از برگزاری برنامه فرهنگی محراب سبز در شب های ماه رمضان در مجموعه تفریحی شورابیل اردبیل خبر داد.

حجت الاسلام محمد صادق قاسمی در گفت وگو باخبرنگار مهر ، در سخنانی توجه به مباحث فرهنگی و تبلیغی را اولویت برنامه های ماه رمضان عنوان و اظهار کرد: برنامه فرهنگی محراب سبز با هدف افزایش نشاط اجتماعی و تبلیغ آموزه های اخلاقی و تربیتی در بین خانواده ها، هر شب در طول ماه رمضان در مجموعه فرهنگی، تفریحی شورابیل برگزار می شود.

راهیار بنیاد هدایت اردبیل توجه به جهاد تبیین، تربیت فرزند، ازدواج و خانواده را سرفصل برنامه های اجرایی در این طرح فرهنگی عنوان کرد و گفت: در این برنامه فرهنگی که با حضور حجت الاسلام سهیل رشید کارشناس مذهبی در حوزه خانواده و کودک و نوجوان برگزار می شود، موضوعات مورد نظر در قالب مسابقه و تئاتر به مخاطبین ارائه و به برندگان جوایزی اهدا می شود.

وی افزود: برنامه فرهنگی محراب سبز با همکاری سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری، مجتمع گردشگری شورابیل، گروه تبلیغی کوثر و اداره کل تبلیغات اسلامی اردبیل از تاریخ 13 فروردین 1402 آغاز و تا اول اردیبهشت 1402 (از یازد


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

نشاط شب های ماه رمضان با برنامه فرهنگی «محراب سبز» در اردبیل

نشاط شب های ماه رمضان با برنامه فرهنگی «محراب سبز» در اردبیل