مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 16 فروردین 1402 ساعت 12:252023-04-05سياسي

میرکاظمی: جلوی هرکسی بخواهد دولت را دچار بی نظمی کند محکم ایستادیم


هر کسی که بخواهد از فشار سیاسی و رسانه ای و سایر ابزاری که در اختیار دارد استفاده کند که دولت را بی نظم کند محکم ایستاده ایم و اجازه نمی دهیم، - به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری فارس، سید مسعود میرکاظمی در حاشیه جلسه روز چهارشنبه هیات دولت و در جمع خبرنگاران گفت: یکی از افرادی که در مجلس تشویق به خلاف قانون می کند علیرضا منادی است.

رییس سازمان برنامه و بودجه افزود: ما ملزم به قانون هستیم و منادی فردی تحریک کننده بود که آموزش و پرورش تخلف کند؛ در این راستا شکایت خود را رسماً به دستگاه نظارتی انجام دادیم.

رییس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس در رابطه با مساله حقوق فرهنگیان، هم تحریک کننده و هم تشویق کننده به بی انضباطی است.

آقای منادی الف را در قانون می نویسد بعد از دولت توقع دارد که دولت ب را انجام بدهد این نشدنی است ما ملزم به اجرای قانون هستیم.

میرکاظمی عنوان کرد: در تاریخ 9 اسفند من گزارش این شکایت را فرستاده ام که علیرضا منادی هم تحریک کننده و هم تشویق کننده به بی انضباطی است.

ما سال گذشته 97 درصد تحقق منابع داشتیم یعنی شاید بعد از انقلاب جزو سال های نادری بود که منابع و مصارف ما دقیقاً با یکدیگر همپوشانی پیدا می کند و بدون اینکه استقراض کرده باشیم و بدهی برای بودجه عمومی کشور ایجاد کرده باشیم و این از ویژگی های دولت سیزدهم است.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

میرکاظمی: جلوی هرکسی بخواهد دولت را دچار بی نظمی کند محکم ایستادیم

میرکاظمی: جلوی هرکسی بخواهد دولت را دچار بی نظمی کند محکم ایستادیم