مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 16 فروردین 1402 ساعت 11:552023-04-05اقتصادي

انجام اقدامات آبخیزداری برای کنترل سیلاب در تهران تا پایان تابستان


مدیرکل اداره منابع طبیعی و آبخیزداری استان تهران ضمن ارائه گزارشی از اقدامات انجام شده در سال گذشته از اتمام پروژه های کاداستر در استان تهران طی سال جاری همچنین انجام اقدامات آبخیزداری برای کنترل سیلاب در تهران تا پایان تابستان خبر داد.

- رضا بیانی در گفت و گو با ایسنا درباره اقدامات انجام شده طی سال گذشته در حوزه کاداستر و سند تک برگ اظهار کرد: طی سال 1401 میزان پیشرفت پروژه های کاداستر حدود 87 درصد بود و درصورتی که موفق شویم سند 148 هزار هکتار دیگر از عرصه های استن تهران را نیز بگیریم، می توان گفت که میزان پیشرفت پروژه کاداستر در این استان به 95 درصد می رسد.

چند درصد باقی مانده نیز در محدوده هایی قراردارند که مشکلات بسیار زیادی دارند و تلاش می کنیم به کمک دستگاه های دیگر اقدامات و همکاری های لازم را انجام دهیم تا پایان سال مالی 1401 (اواخر خرداد 1402) کاداستر تهران را به پایان برسانیم.

وی ادامه داد: مسئله مهم دیگری نیز که طی سال 1401 بسیار مهم بود، بحث های حفاظتی است بر اساس برنامه توسعه ششم باید ضریب حفاظت به بیش از 90 درصد برسد و از جمله اقدامات مورد نیاز دراین زمینه کاداستر بود که تا حد قابل توجه انجام شد.

از دیگر اقدامات مهم در زمینه حفاظت ارتقای سطح شبکه رادیویی به صد درصد بود که قبل از این میزان پوشش آن حتی به 80 درصد هم نرسیده بو


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

انجام اقدامات آبخیزداری برای کنترل سیلاب در تهران تا پایان تابستان

انجام اقدامات آبخیزداری برای کنترل سیلاب در تهران تا پایان تابستان