مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 16 فروردین 1402 ساعت 09:452023-04-05اقتصادي

گرانفروشی و درج نکردن قیمت بیشترین تخلف صنوف در هرمزگان


مدیر بازرسی و نظارت بر بازار محصولات کشاورزی سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان گفت: در اجرای طرح نظارتی فجر تا فطر، ویژه روزهای پایان سال و ماه مبارک رمضان، - ایسنا/هرمزگان مدیر بازرسی و نظارت بر بازار محصولات کشاورزی سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان گفت: در اجرای طرح نظارتی فجر تا فطر، ویژه روزهای پایان سال و ماه مبارک رمضان، تاکنون 180 واحد صنفی متخلف شناسایی شده است.

سیروس بشیرزاده صبح امروز (16 فروردین ماه) در جمع خبرنگاران، افزود: واحدهای صنفی متخلف بیش از 724 میلیون تومان جریمه شدند.

وی با بیان اینکه گرانفروشی و درج نکردن قیمت بیشترین تخلف های ثبت شده است، تصریح کرد: این طرح از 12 بهمن آغاز شده است و تا پایان ماه مبارک رمضان ادامه دارد.

مدیر بازرسی و نظارت بر بازار محصولات کشاورزی سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان در پایان گفت: برای اجرای این طرح 127 بازرس در 37 گروه فعال اند.

انتهای پیام


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

گرانفروشی و درج نکردن قیمت بیشترین تخلف صنوف در هرمزگان

گرانفروشی و درج نکردن قیمت بیشترین تخلف صنوف در هرمزگان