مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 15 فروردین 1402 ساعت 21:552023-04-04اقتصادي

چهار واحد متخلف عرضه کالاهای اساسی در استان قزوین پلمب شدند


مدیر بازرسی و نظارت بر کالاهای اساسی سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین از پلمب چهار واحد صنفی متخلف در حوزه عرضه کالاهای اساسی این استان از ابتدای سال جاری تاکنون خبر داد.

- به گزارش خبرگزاری مهر ، داود نایب فرجی روز سه شنبه با اعلام این خبر افزود: این واحدها شامل یک واحد صنفی عرضه مرغ و ماهی و سه واحد نانوایی بوده است.

وی اضافه کرد: این واحدها به علت گران فروشی، توزیع خارج از شبکه و تخلفات صنفی دیگر تشکیل پرونده شده و به دستگاه قضایی معرفی شده اند.

نایب فرجی با بیان اینکه نظارت بر واحدهای صنفی تا پایان ماه مبارک رمضان با قوت ادامه دارد، گفت: با هدف مقابله با تخلفات صنفی و همچنین ایجاد امنیت و آرامش در بازار محصولات اساسی گشت های مشترک سازمان و تعزیرات تا پایان ماه مبارک رمضان از واحدهای صنفی تداوم دارد.

مدیر بازرسی و نظارت بر کالاهای اساسی سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین خاطرنشان کرد: شهروندان قزوین می توانند در صورت مشاهده هرگونه تخلف صنفی موضوع را به سامانه 124 گزارش دهند.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

چهار واحد متخلف عرضه کالاهای اساسی در استان قزوین پلمب شدند

چهار واحد متخلف عرضه کالاهای اساسی در استان قزوین پلمب شدند