مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 15 فروردین 1402 ساعت 14:302023-04-04اجتماعي

آسفالت 12 کیلومتر از راه های شهرستان طالقان


بهسازی و روکش آسفالت به طول 12 کیلومتر در راه های تحت پوشش از جمله اقدامات برای ارتقای ایمنی بوده است.

- نصیر یزدانی در گفت وگو با مهر اظهار کرد: اداره راهداری طالقان در طول سال اقدامات متعددی انجام می دهد تا کیفیت راه های این شهرستان بهتر شود و مردم با آرامش خاطر بیشتری سفر کنند.

وی با تاکید براینکه خدمت رسانی به شهروندان و کاربران جاده ای مهم ترین هدف نیروهای راهداری است، گفت: سال گذشته اقدامات قابل توجهی در اداره راهداری و حمل و نقل جاده ای طالقان انجام شده که از جمله آن می توان به تسطیح و رگلاژ محورهای خاکی و شوسه به طول 167 کیلومتر، ترمیم و مرمت پل روستای گوران، پیچ بری و رفع نقاط حادثه خیز در محورهای پرتگاهی (17 مقطع)، بارریزی و رفع اختلاف سطح راه و حاشیه راه (13 مقطع) اشاره کرد.

وی افزود: خط کشی راه ها به طول 73 کیلومتر، نصب و رگلاژ نیوجرسی در نقاط پرتگاهی (64 مورد)، اجرا و نصب 34 شاخه گاردریل، نصب 6 تابلوی هدایت مسیر، پاکسازی گل و لای از سطح جاده به طول 23 کیلومتر، جمع آوری هشت تابلوی غیرمجاز، 162 بنر غیرمجاز، رفع تجاوز از حریم قانونی راه (14 مورد)، انجام گشت راهداری به صورت شبانه روزی با محوریت پاکسازی سطح راه و حریم راه انجام شد.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

آسفالت 12 کیلومتر از راه های شهرستان طالقان

آسفالت 12 کیلومتر از راه های شهرستان طالقان