مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 15 فروردین 1402 ساعت 13:302023-04-04سياسي

ترانزیت 14 هزار تن نفتای وارداتی روسیه از بندر شهیدرجایی


مدیرکل بنادر و دریانوردی هرمزگان گفت: از ابتدای سال تاکنون 14 هزار و 319 تن نفتای وارداتی روسیه با 296 واگن از بندرشهیدرجایی بندرعباس ترانزیت شده است.

- ایسنا/هرمزگان مدیرکل بنادر و دریانوردی هرمزگان گفت: از ابتدای سال تاکنون 14 هزار و 319 تن نفتای وارداتی روسیه با 296 واگن از بندرشهیدرجایی بندرعباس ترانزیت شده است.

حسین عباس نژاد ظهر امروز (15 فروردین ماه) با بیان اینکه ترانزیت نفتا از روسیه به بندرعباس از دی ماه سال 1401 آغاز شده است، اظهار کرد: نیمه دوم پارسال هم 24 هزار و 855 تن محموله نفتا با 516 واگن برای ترانزیت دریایی وارد بندر شهید رجایی بندرعباس شد.

وی با اشاره به اینکه در مجموع تاکنون 39 هزار و 174 تن محموله نفتا از روسیه به بندر شهید رجایی ترانزیت شده است، عنوان کرد: 986 واگن ترانزیتی کود پُتاس نیز با وزن 52 هزار و 272 تن به بندر شهید رجایی بندرعباس ترانزیت شد.

انتهای پیام


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

ترانزیت 14 هزار تن نفتای وارداتی روسیه از بندر شهیدرجایی

ترانزیت 14 هزار تن نفتای وارداتی روسیه از بندر شهیدرجایی