مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 15 فروردین 1402 ساعت 12:002023-04-04سياسي

15 هزار سبد کالا میان خانواده های نیازمند قم توزیع می شود

15 هزار سبد کالا میان خانواده های نیازمند قم توزیع می شود

مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) استان قم از ارائه خدمات و پرداخت مستمری ماهیانه به 20 هزار و 400 خانواده خبرداد و گفت: در رمضان امسال 15 هزار سبد کالا و 150 هزار افطاری میان خانواده های نیازمند توزیع می شود.

- به گزارش خبرگزاری فارس از قم، محسن مسعودیان راد مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) در نشست خبری تشریح برنامه های این مجموعه در ماه رمضان که صبح امروز در سالن جلسات این اداره کل برگزار شد، طی سخنانی اظهار کرد: همکاران ما در کمیته امداد امام خمینی(ره) از همان ابتدای ماه مبارک که با تعطیلات نوروزی مصادف شد، فعال بودند و به رسیدگی به نیازمندان پرداختند.

وی ادامه داد: تمام تلاش ما این است که در سال جدید شرایط خوبی را برای خانواده محرومین، نیازمندان، ایتام و.

فراهم کنیم.

مسعودیان راد تصریح کرد: برنامه های ما در ماه مبارک رمضان در 3 محور اطعام و افطار، اکرام و ایتام و فطریه تقسیم بندی شده است.

مدیرکل کمیته امداد استان قم گفت: اتفاقی که امسال رخ داده و بحث اطعام و افطار را ویژه تر کرده موضوع تعامل و همکاری با مسجد مقدس جمکران است.

این همکاری و مشارکت مربوط به پیوست مهدوی فعالیت های کمیته امداد است که امسال در نظر گرفته شده؛ توزیع اطعام و افطاری در سراسر کشور با مرکزیت مسجد جمکران تحت پویش نذر امید صورت می گیرد.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

15 هزار سبد کالا میان خانواده های نیازمند قم توزیع می شود

15 هزار سبد کالا میان خانواده های نیازمند قم توزیع می شود