مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 15 فروردین 1402 ساعت 10:402023-04-04فناوري

هشدارهای «سیم کارتی» پلیس فتا


مجید با تاکید بر اینکه مردم به هیچ عنوان نباید سیم کارت خود را به افراد غریبه واگذار کرده یا اجاره دهند، گفت: در صورت چنین کاری، مسئولیت هر اقدام مجرمانه ای که با سیم کارت انجام شود، - برعهده مالک خواهد بود.

رییس پلیس فتای فراجا بر ضرورت تعیین سقف مشخص برای سیم کارت های به نام هر فرد تاکید کرد.

  به گزارش ایسنا، سردار وحید مجید درباره سوءاستفاده و کلاهبرداری های اینترنتی که ممکن است با سیم کارت های تلفن همراه انجام شود، گفت: در مورد سیم کارت ها یکسری نگرانی هایی وجود داشت که خوشبختانه با جلسات مختلفی که میان پلیس فتا، مسئولان وزارت ارتباطات، اپراتورهای تلفن همراه و .

برگزار شد، بخش زیادی از این نگرانی ها رفع شده است.

به عنوان مثال پلیس تاکید داشت که سیم کارت حتما به نام هر فرد رجیستر شود که این اقدام انجام شده است.

  وی درباره سقف سیم کارت های فعال به نام هر فرد نیز گفت: طبیعتا هرچه تعداد سیم کارت ها کمتر باشد، کنترل فرد برای سیم کارت هایش بیشتر خواهد بود و احتمال سوءاستفاده کاهش پیدا می کند، لازم است که سقفی مشخص برای حداکثر تعداد سیم کارت های مجازی که می تواند به نام هرفرد باشد تعیین شود.

  رییس پلیس فتای فراجا همچنین نسبت به اجاره سیم کارت ابراز نگرانی کرد و در این باره به مردم هشدار داد: نگرانی ما از سیم کارت هایی است که


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

هشدارهای «سیم کارتی» پلیس فتا

هشدارهای «سیم کارتی» پلیس فتا