مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 15 فروردین 1402 ساعت 10:252023-04-04اقتصادي

عطر گیاهان بهاری در بازارهای محلی کرمانشاه پیچید


با فرا رسیدن فصل بهار، برداشت و فروش گیاهان خوراکی خود روی بهاری در کرمانشاه رونق می گیرد و عطر و بوی این گیاهان در بازارهای محلی شهرهای استان به ویژه شهرستانهای منطقه اورامانات می پیچد.

- به گزارش ایسنا، بهار فصل رویش گیاهان خود روی بهاری مثل پیچک، سورانه، زو، کنگر، شنگ و پاغازه است، گیاهانی که با آمدن بهار سروکله شان پیدا می شود، تا سفره مردمان این دیار را عطر و بوی بهاری ببخشند.

برداشت و فروش این گیاهان خوش عطر و بوی بهاری، بخشی از درآمد خانواده های روستایی در مناطق کردنشین را هم تشکیل می دهد، ضمن اینکه با آغاز فصل برداشت گیاهان بهاری خیلی از دستفروش ها و وانتی ها مشاغل خود را به فروش گیاهان بهاری تغییر داده و بازار گرمی را برای خود دست و پا می کنند.

وحید عزیزی رییس اداره بهره برداری اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان کرمانشاه، در گفت و گو با ایسنا، با اشاره به آغاز برداشت گیاهان خود روی بهاری در استان، گفت: حدود 15 گونه خود روی بهاری در سبد غذایی مردم استان کرمانشاه جای دارند که همه ساله در فصل بهار و با آغاز برداشت این گونه های گیاهی بازارهای محلی عرضه آنها در شهرهای مختلف استان برپا می شود.

وی گفت: در همه شهرستان های استان گیاهان خودروی بهاری می روید اما در شهرستان های دالاهو و روانسر به دلیل بیشتر بودن تولید این


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

عطر گیاهان بهاری در بازارهای محلی کرمانشاه پیچید

عطر گیاهان بهاری در بازارهای محلی کرمانشاه پیچید