مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 14 فروردین 1402 ساعت 14:452023-04-03سياسي

هدف اصلی دشمن از ترویج بی حجابی، روابط آزاد است


مشاور استاندار خراسان جنوبی در امور هماهنگی روحانیت، ائمه جمعه و جماعات استان گفت: بی حیایی و بی حجابی با فرهنگ اصیل ایرانی و اسلامی همخوانی ندارد و نمی توان به بهانه آزادی زن ارزش های خود را زیر پا گذاشت زیرا هدف دشمن در ترویج بی حجابی روابط آزاد است.

- به گزارش خبرگزاری فارس از بیرجند، حجت الاسلام و المسلمین محسن محمدی، مشاور استاندار خراسان جنوبی در امور هماهنگی روحانیت، ائمه جمعه و جماعات استان امروز در جمع خبرنگاران اظهارداشت: بی حیایی و بی حجابی با فرهنگ اصیل ایرانی و اسلامی همخوانی ندارد و نمی توان به بهانه آزادی زن ارزش های خود را زیر پا گذاشت زیرا هدف دشمن در ترویج بی حجابی روابط آزاد است.

وی افزود: حجاب اسلامی یکی از واجبات دین بوده که در قرآن نیز به صورت صریح به آن اشاره شده لذا عمل به آن در دین اسلام و مذاهب مختلف مشترک است و اختلاف نظری در اصل آن وجود ندارد.

وی با اشاره به اتفاقات اخیر و هجمه های دشمنان به موضوع زنان و حجاب عنوان کرد: در این خصوص سال هاست که دشمن وارد عمل شده لذا چهارشنبه های سفید، نه به حجاب اجباری و امثال آن را شاهد بودیم و در اتفاقات اخیر هم این مسئله به اوج خود رسید.

مشاور استاندار خراسان جنوبی ادامه داد:  برخورد فیزیکی، کارهای میدانی و گشت ارشاد بعد از جریانات اخیر کم شده که طبیعی بوده زیر


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

هدف اصلی دشمن از ترویج بی حجابی، روابط آزاد است

هدف اصلی دشمن از ترویج بی حجابی، روابط آزاد است