مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 14 فروردین 1402 ساعت 13:152023-04-03حوادث

کلاهبرداری با ترفند پرداخت سود سهام عدالت/ پلیس فتا: شهروندان فریب نخورید


رییس مرکز تشخیص و پیشگیری از جرایم سایبری پلیس فتا در خصوص کلاهبرداری با ترفند پرداخت سود سهام عدالت هشدار داد.

- به گزارش خبرنگار انتظامی خبرگزاری فارس رییس مرکز تشخیص و پیشگیری از جرائم سایبری پلیس فتا انتظامی کشور در خصوص کلاهبرداری با ترفند پرداخت سود سهام عدالت هشدار داد.

 سرهنگ علی محمد رجبی، رییس مرکز تشخیص و پیشگیری از جرائم سایبری پلیس فتا انتظامی کشور در گفت وگو با خبرنگار انتظامی خبرگزاری فارس در تشریح این خبر اظهار داشت: در حال حاضر پیام و پیامک هایی مبنی بر واریز سود سهام عدالت توسط کلاهبرداران سایبری در حال ارسال به شهروندان است که از سوی مراجع رسمی کشور تایید نشده است.

سرهنگ رجبی افزود: طبق اخبار منتشر شده سود سهام عدالت در اواخر اسفند ماه سال گذشته به حساب دارندگان سهام عدالت واریز شد و هیچ گونه پرداخت وجه اضافی از سوی شرکت های مربوطه به مبلغ 5 میلیون تومان مورد تایید نیست.

وی به سابقه کلاهبرداری از شهروندان با عنوان سود سهام عدالت در سال های اخیر اشاره کرد و گفت: این احتمال وجود دارد که مجرمان سایبری با ارسال پیامک یا پیام هایی از طریق شبکه های اجتماعی تحت عنوان ثبت نام برای دریافت سود 5میلیون تومانی سهام عدالت یا ثبت نام جاماندگان سهام عدالت شهروندان را به صفحات فیشینگ هدایت کنند و آنها را به دام بیا


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

کلاهبرداری با ترفند پرداخت سود سهام عدالت/ پلیس فتا: شهروندان فریب نخورید

کلاهبرداری با ترفند پرداخت سود سهام عدالت/ پلیس فتا: شهروندان فریب نخورید