مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 14 فروردین 1402 ساعت 10:202023-04-03سياسي

جریمه، جایگزین مجازات قلع و قمع برای برخی مجتمع های مسکونی می شود


نماینده مردم ساوه و زرندیه در مجلس شورای اسلامی گفت: براساس آنچه در لایحه بودجه 1402 در نظر گرفته شده، جریمه جایگزین مجازات قلع و قمع برخی مجتمع های مسکونی متخلف می شود، - ایسنا/مرکزی نماینده مردم ساوه و زرندیه در مجلس شورای اسلامی گفت: براساس آنچه در لایحه بودجه 1402 در نظر گرفته شده، جریمه جایگزین مجازات قلع و قمع برخی مجتمع های مسکونی متخلف می شود، در نتیجه مشکلاتی که از این ناحیه در شهرستان ساوه وجود داشت نیز رفع خواهد شد.

حجت الاسلام محمد سبزی در گفت وگو با ایسنا، بر لزوم حل مشکلات توسط مسئولان تاکید کرد و گفت: برخی مشکلات وجود دارد که سالها رها شده و تلاشی جهت حل آنها صورت نگرفته است.

وی از تعیین تکلیف مشکل برخی آپارتمان ها و مجتمع های مسکونی ساوه با توجه به توجه به این مسئله در لایحه بودجه سال 1402 خبر داد و گفت: افزون بر 200 آپارتمان در این شهر احداث شده و مردم در این واحدهای مسکونی ساکن بودند، اما حکم تخریب و قلع و قمع برای آنها صادر شده بود در حالی که قابلیت تخریب ندارند و در عین حال پایان کار و سند برای این واحدها صادر نشده است.

این نماینده مردم در خانه ملت تصریح کرد: در لایحه بودجه مصوب شد در خصوص واحدهایی که براساس اصول فنی و شهرسازی احداث شده و از نظر استحکام بنا مشکلی نداشته و مورد تایید کارشناسان و مراجع ذیربط هستند،


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

جریمه، جایگزین مجازات قلع و قمع برای برخی مجتمع های مسکونی می شود

جریمه، جایگزین مجازات قلع و قمع برای برخی مجتمع های مسکونی می شود