مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 14 فروردین 1402 ساعت 09:402023-04-03ورزشي

ادامه کار استراماچونی در ایتالیا بی تفاوت به حذف استقلال از آسیا


در حالی که باشگاه استقلال به واسطه پرونده آندره استراماچونی شانس حضور در لیگ قهرمانان آسیا را از دست داده است، این مربی ایتالیایی به کار خود ادامه می دهد.

- به گزارش خبرنگار مهر ، باشگاه استقلال تهران برای گرفتن مجوز حرفه ای و حضور در لیگ قهرمانان آسیا تا جمعه شب فرصت داشت که بدهی 1 میلیون و 800 هزار یورویی آندره استراماچونی را بپردازد.

استراماچونی که در سال 1398 برای چند ماه سرمربی استقلال بود، بعد از عدم دریافت مطالباتش به ایتالیا بازگشت و در پرونده شکایت از استقلال در فیفا و دادگاه عالی ورزش به پیروزی رسید.

از آنجا که استقلال پول استراماچونی را در تاریخ تعیین شده از سوی کنفدراسیون فوتبال آسیا برای گرفتن مجوز حرفه ای پرداخت نکرده است، باید این باشگاه را حذف شده بزرگ لیگ قهرمانان آسیا دانست.

البته گفته می شود استقلال به جز این مورد، پرونده ها و مشکلات دیگری هم داشته است.

اما استراماچونی که دیر یا زود پول هنگفتی از باشگاه استقلال نصیبش خواهد شد، این روزها چه کار می کند؟ این مربی ایتالیایی از زمان جام جهانی 2022 قطر به عنوان یک کارشناس تلویزیونی در ایتالیا مشغول به کار است و هر از گاهی با نظراتش خبرساز می شود.

این مربی ایتالیایی که در حال حاضر با شبکه Dazn کار می کند، آخرین بار روز گذشته بدون توجه به اتفاقاتی که برای باشگاه است


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

ادامه کار استراماچونی در ایتالیا بی تفاوت به حذف استقلال از آسیا

ادامه کار استراماچونی در ایتالیا بی تفاوت به حذف استقلال از آسیا