مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 14 فروردین 1402 ساعت 08:402023-04-03سياسي

ماجرای شهادت چند فیلمبردار در فتح المبین


یکی از جهادگران واحد تبلیغات خوزستان پابه پای تانک ها می دوید و با فیلم برداری از نحوه پیشروی رزمندگان، لحظات حساس عملیات را ثبت می کرد.

این جهادگر، - یکی از جهادگران واحد تبلیغات خوزستان پابه پای تانک ها می دوید و با فیلم برداری از نحوه پیشروی رزمندگان، لحظات حساس عملیات را ثبت می کرد.

این جهادگر، عبدالمجید منصوری در حین فیلم برداری در محور سایت 5 به شهادت رسید.

به گزارش ایسنا، مرحله سوم عملیات فتح المبین در نیمه اول فروردین ماه 1361 با هدف پاکسازی مناطق تصرف شده در شرق ارتفاعات تینه به وسیله قرارگاه نصر آغاز شد.

قرارگاه قدس که ارتفاعات 202 تنگه ابوقریب را به تصرف درآورده بود، می کوشید از فرار نیروهای در حال عقب نشینی عراق جلوگیری کند.

نیروهای قرارگاه فتح ضمن عبور از تنگه زلیجان به سمت برغازه و دوسلک ، موفق شدند این دو منطقه را به تصرف درآورند، با نیروهای قرارگاه نصر الحاق کرده و سپس به سمت مرزهای بین المللی پیشروی کنند.

فرماندهان سپاه و ارتش پس از کسب نتایج موفقیت آمیز در مرحله دوم عملیات، به این نتیجه رسیدند که نیروهای دشمن به دلیل ازهم پاشیدگی در سیستم فرماندهی خود، احتمالاً از منطقه عملیاتی فرار خواهند کرد.

پس تصمیم گرفته شد هرچه سریع تر با انجام عملیات دیگری قوای دشمن را منهدم کنند و خطوط پدافندی قوای خودی تصحیح و ت


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

ماجرای شهادت چند فیلمبردار در فتح المبین

ماجرای شهادت چند فیلمبردار در فتح المبین